Meerdere gebruikersaccounts op Pulseway SaaS Enterprise

 Woensdag 13 mei 2015

Pulseway Enterprise ondersteunt meerdere gebruikersaccounts, wat betekent dat u gebruikersaccounts kunt instellen voor uw teamleden of klanten om toegang te krijgen tot verschillende delen van uw bewaakte netwerk. Kies een toegangsniveau en selecteer welke systemen u wilt delen. U kunt de gebruikersaccounts op elk moment bewerken en verwijderen. Hierdoor ontstaat een samenwerkingsomgeving waarin het hele team of de hele afdeling naadloos kan samenwerken om hun IT-infrastructuur proactief te monitoren en te beheren.

Een veelvoorkomend gebruiksscenario voor organisaties die meerdere gebruikersaccounts instellen, is het toewijzen van alle bewaakte systemen aan één account en het vervolgens delen van de bewaakte systemen met de IT-afdelingen die verantwoordelijk zijn voor die specifieke systemen.

Als u een Managed Services Provider bent, kunt u uw klanten met een beheerdersaccount bovendien laten volgen wat u oplost. Ze kunnen hun eigen mobiele apparaten of tablets gebruiken om de resultaten bij te houden.


Opgericht


Accountkoppelingen (systeem delen) kunnen worden geconfigureerd via Pulseway Enterprise Server Admin (admin webinterface) of Pulseway Manager.

In deze blogpost maken we een gekoppeld account aan vanuit de Pulseway Enterprise Server Admin, maar u kunt ook gekoppelde accounts aanmaken vanuit de Pulseway Manager in het dialoogvenster Accountdetails.

Om te beginnen logt u in op de Pulseway Enterprise Server Admin-webapplicatie:

Log in op Pulseway SaaS Enterprise Admin

Ga naar het gedeelte Gebruikersaccounts en selecteer het account met de systemen die u wilt delen.

Pulseway SaaS Enterprise Gekoppeld account toevoegen

Vanuit het scherm Gebruikersaccountgegevens, op het tabblad Gekoppelde accounts, ziet u alle actieve accountkoppelingen. Door op Gekoppeld account toevoegen te klikken, kunt u een nieuwe koppeling aanmaken:

Pulseway SaaS Enterprise Maak een gekoppeld account aan

Selecteer een gebruikersaccount, selecteer vervolgens welke systemen u wilt delen en gebruik de bedieningselementen onderaan het dialoogvenster om de toegangsrechten en de meldingsinstelling in te stellen. Wanneer u klaar bent, klikt u op de knop Opslaan. De accountkoppeling wordt opgeslagen.

Pulseway SaaS-geassocieerde accounts ingesteld

Opmerking: Auditregistratie kan worden ingeschakeld voor beveiligingskritieke accounts om alle opdrachten te registreren die naar de systemen worden verzonden. Commando's verzonden vanaf gekoppelde accounts worden ook geregistreerd en het gekoppelde account wordt gerapporteerd als de afzender van de opdracht.

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo