Ontspan, laad op en laat Pulseway de IT beheren

 Woensdag 3 juli 2024
Pulseway mobiele app

In de veeleisende wereld van IT-beheer lijkt het nemen van een echte vakantie een onmogelijke droom. Onder andere uitdagingen moeten IT-professionals meerdere taken jongleren, cybercriminelen afweren en een stressvolle omgeving beheren. Hoe kan iemand echt ontspannen als hij zich voortdurend zorgen maakt over eindpunten?

Pulseway begrijpt deze behoefte en maakt het mogelijk om zonder zorgen van het werk weg te stappen. Maak kennis met de Remote Monitoring and Management (RMM) oplossing van Pulseway — het ultieme tool voor eindpuntbeheer. Hiermee kunnen IT-professionals moeiteloos hun apparaten en die van hun klanten monitoren en beheren, wat zorgt voor gemoedsrust tijdens een welverdiende pauze.


Hoe Pulseway RMM vakanties mogelijk maakt


Met de geavanceerde functies van Pulseway kun je eindelijk die welverdiende pauze nemen, wetende dat je IT-systemen in goede handen zijn.


Automatisering


De automatiseringsmogelijkheden van Pulseway RMM stellen je in staat om routinetaken in te stellen zonder handmatige tussenkomst. Van geplande onderhoudsbeurten tot routinematige controles, alles kan worden geautomatiseerd. Dit betekent dat je het kunt instellen en vergeten, wetende dat Pulseway het zware werk doet terwijl jij van je pina colada geniet.


Patchbeheer


Hoewel het cruciaal is om systemen up-to-date te houden, hoeft dit geen constante bron van stress te zijn. De patchbeheerfunctie van Pulseway past automatisch patches toe zodra ze beschikbaar zijn, vermindert kwetsbaarheden en verbetert de beveiliging zonder dat je een vinger hoeft uit te steken. Je kunt van je vakantie genieten, wetende dat je systemen veilig en up-to-date zijn.


Externe monitoring


Met de externe monitoringmogelijkheden van Pulseway heb je onbeperkte zichtbaarheid en controle over je eindpunten, waar je ook bent. Of je nu op een strand ligt of een nieuwe stad verkent, je kunt met een paar klikken toegang krijgen tot en je systemen beheren. Met de functies voor externe bediening kun je, als iets je aandacht nodig heeft, dit snel en efficiënt afhandelen zonder je vakantie te onderbreken.


Ransomware-detectie


Beveiliging is een topprioriteit en de ransomware-detectie van Pulseway zorgt ervoor dat je systemen zelfs tijdens je afwezigheid beschermd zijn. Het systeem controleert continu op bedreigingen en neemt automatische maatregelen om risico's te beperken. Je kunt ontspannen, wetende dat Pulseway waakt tegen cyberdreigingen en een extra beveiligingslaag biedt.


Echte gebruikscasussen


Verschillende organisaties en MSP's hebben al de voordelen ontdekt van het gebruik van Pulseway voor het beheren van hun eindpunten. Bijvoorbeeld, IT-dienstverlener Global PC gebruikte het Pulseway-platform om zijn diensten te verbeteren, proactiever te worden, nieuwe klanten aan te trekken en zijn reputatie op de markt te verbeteren.

"Pulseway maakt het zoveel gemakkelijker om een smartphone te gebruiken om die kleine klusjes onderweg aan te pakken, die anders dringende prioriteiten zouden kunnen worden naarmate de dag vordert." — Austin Ellis, Directeur, Global PC.

Een andere MSP, Schema Networks, zocht naar een oplossing waarmee hun team realtime netwerkbewaking voor hun klanten vanuit een enkele interface kon bieden. Ze hadden iets nodig dat gemakkelijk te implementeren, te implementeren, te beheren en te gebruiken was. Wat hen aantrok bij Pulseway was de mobiele app en het desktopcommando centrum.

"We hebben in het verleden veel andere bewakingstools gehad van alle gebruikelijke verdachten. Maar de mobiele aanpak van Pulseway voor remote management heeft echt het spel voor ons veranderd." — Scott Weaver, Oprichter en Partner, Schema Networks


Conclusie: Pulseway RMM zorgt voor gemoedsrust


Pulseway RMM maakt het mogelijk voor IT-professionals om een welverdiende pauze te nemen zonder zich zorgen te maken over hun systemen. Door gebruik te maken van functies zoals automatisering, patchbeheer, externe monitoring en ransomware-detectie, kun je ervoor zorgen dat je eindpunten veilig en goed onderhouden zijn, zodat je echt kunt ontspannen. Dus ga je gang en plan die vakantie — Pulseway heeft alles onder controle!

Vraag vandaag nog een Pulseway RMM-demo aan en ontdek hoe het je vrije tijd kan transformeren.

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo